Σητεια Σεισμοσ : Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζάκρου - Hxo News / Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.

Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.

Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Σεισμός τώρα στη Σητεία
Σεισμός τώρα στη Σητεία from www.ieidiseis.gr
Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Thetoc team published 12 οκτ. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του .

Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη .

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Thetoc team published 12 οκτ. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση.

Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. ΕΦΕΤ: Î'υτά τα ελαιόλαδα είναι νοθευμένα (pic) | Eretikos.gr
ΕΦΕΤ: Î'υτά τα ελαιόλαδα είναι νοθευμένα (pic) | Eretikos.gr from eretikos.gr
Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Thetoc team published 12 οκτ. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του .

Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Thetoc team published 12 οκτ. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.

Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Καθηγητής Συνολάκης στον ΗΧΩ απαραίτητη η τοποθέτηση
Καθηγητής Συνολάκης στον ΗΧΩ απαραίτητη η τοποθέτηση from hxonews.gr
Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Thetoc team published 12 οκτ. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.

Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης.

Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Σε εφαρμογή το σχέδιο «εγκέλαδος». Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Οι μόνες ζημιές εντοπίζονται στον ξηρόκαμπο σητείας, όπου κατέρρευσε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ σημειώθηκε μικρής έκτασης κατολίσθηση. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Thetoc team published 12 οκτ. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης.

Σητεια Σεισμοσ : Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζάκρου - Hxo News / Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.. Πανικός προκλήθηκε στην σητεία από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021) ανοιχτά του . Thetoc team published 12 οκτ. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.